Amanida

Amanida de rúcula i iceberg amb remolatxa al forn, formatge, taronja i microgreens de pèsol

Ingredients

  • Rúcula – 1/2 paquet
  • Enciam iceberg – 1/2 paquet
  • Mides petites reduïdes – 1-2 peces.
  • Oli d’oliva – 1 cullerada.
  • Formatge fresc baix en greix (ovella) – 100 g
  • Taronja – 1/2 peça.
  • Salsa de magrana – 1 culleradeta.
  • Microgreens de pèsols – 5 g.
  • Barreja de llavors – 5 g.
  • Sal, pebre – al gust

Mètode de cocció:

Pas 1
Rentar i esbandir la remolatxa, ben seca. Amanir amb oli generosament.

Pas 2
Embolicar la remolatxa amb paper d’alumini i coure a 190º graus durant almenys 45 minuts. Un cop la remolatxa freda, tallar a rodanxes. El formatge fresc (ovella) el tallem a rodanxes. Pelar la taronja i tallar-la a trossets.

Pas 3
Posar en un plat l’enciam, la rúcula, la remolatxa, el formatge i la taronja. Hi afegim algunes llavors (per exemple sèsam). Ho amanim tot amb oli d’oliva, salsa de magrana, sal, pebre i acabem el plat amb microgreens de pèsols.

Que aprofiti!
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola!! Podem ajudar-te?